Holland Entertainment Management

startpaginastartpagina
evenementenevenementen
artiestenartiesten
nieuwsnieuws
zoekenzoeken
reagerenreageren
algemene voowaardenalgemene
voorwaarden

Lightgimmicks


H o l l a n d    E n t e r t a i n m e n t    M a n a g e m e n t

 


  Artiesten
Dee Jay's
Drive in shows
Entertainers
Goochelaars
Ilusionisten
Instrumentalisten
Kinderprogramma's
Looporkesten
Orkesten
Overige
Popgroepen / Bands
Sneltekenaars
Speciale acts
Theater/Musical
VariŽte
Zangduo's
Zangeressen
Zangers
Zanggroepen

Daniel Dekker

Daniel Dekker boeken

Daniel Dekker legde de basis van zijn DJ-kunsten bij Decibel Radio in Amsterdam. Daar werkte hij samen met mensen als Jeroen van Inkel, Adam Curry en Rob van Someren, met wie hij samen op een gegeven moment richting Hilversum vertrok. Na 9 maanden bij Radio 10 Gold werd hij door Dick de Winter naar de Tros gehaald en daar deed hij sindsdien vele, vele programma\'s, zowel in de studio, alsook tijdens diverse evenementen die uitgezonden werden van buiten de studio.
Tegenwoordig is Daniel te vinden op Radio 3FM op de zaterdag, waar hij de presentatie verzorgt van de Mega Top 100. Daarnaast presenteert hij elke dag tussen 9 en 12 uur \'s ochtends de \'Gouden Uren\' op radio 2. En alsof dat nog niet genoeg is, is hij ook nog eens chef van de radioprogramma\'s op de zenders Radio 2 en Radio 3FM bij de Tros.
Kortom, een bezig baasje, die overigens nog genoeg tijd over houdt om regelmatig \'klussen\' in het land te verzorgen. Zowel solo, maar ook met Tros-collega\'s Edwin Diergaarde en Patrick Kicken draait hij al jarenlang in discotheken en met drive-in shows op allerhande feesten; van feesttenten tot keurige bedrijfsevenementen.
reageren op Daniel Dekker...  
Niets van deze website mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Holland Entertainment Management. Algemene Voorwaarden
© bbactive