Holland Entertainment Management

startpaginastartpagina
evenementenevenementen
artiestenartiesten
nieuwsnieuws
zoekenzoeken
reagerenreageren
algemene voowaardenalgemene
voorwaarden

Lightgimmicks


H o l l a n d    E n t e r t a i n m e n t    M a n a g e m e n t

 


  Artiesten
Dee Jay's
Drive in shows
Entertainers
Goochelaars
Ilusionisten
Instrumentalisten
Kinderprogramma's
Looporkesten
Orkesten
Overige
Popgroepen / Bands
Sneltekenaars
Speciale acts
Theater/Musical
Variëte
Zangduo's
Zangeressen
Zangers
Zanggroepen

Edwin Evers

Edwin Evers boeken

Edwin Evers, geboren 9 mei 1971 in Hardenberg, is sinds april 2000 te horen op Radio 538 met zijn populaire ochtendprogramma Evers Staat Op. Edwins allereerste radioprogramma was te horen bij de Hardenbergse Ziekenomroep. Toen maakte hij op zaterdagavond een jongerenprogramma. Twee jaar later – nog voordat hij de MEAO kon afmaken – ging Edwin draaien bij de populaire lokale Amsterdamse muziekzender Extra 108.

In 1991 gingen veel DJ’s van Extra 108, waaronder Edwin, naar het commerciële radiostation Power FM. Daar presenteerde Edwin een het middagprogramma tussen drie en zes en elke zaterdagavond samen met Luc van Rooij het programma "Alarmfase 10". Radio 10 Gold zond destijds uit heltzelfde pand uit en al gauw was Edwin als invaller ook op deze zender te horen.

In de zomer van 1992 neemt Lex Harding hem aan bij Veronica. Op 14 augustus presenteert hij samen met Jeroen Van Inkel de eerste ‘Evers & Van Inkel’ op Radio 3. Naast invaller voor Gijs Staverman maakt hij voor Veronica ook de programma’s ‘Evers in ’t Wild’ en ‘De Vrijdagavondkeet’.

Edwin wil het liefst een ochtendprogramma maken, maar Jeroen Van Inkel was al de succesvolle ochtendjock bij Veronica. Als Jeanne Kooijmans en Peter van Bruggen dan besluiten te stoppen met de ‘Breakfast Club', gaat de KRO op zoek naar een nieuwe ploeg om de teleurstellende luistercijfers omhoog te krijgen. Op 1 januari 1998 is overstap van Edwin naar de KRO een feit; Cobus Bosscha en Rick Romijn (ook ex-Veronica) gaan mee. Het duurt niet lang of ‘Evers Staat Op’ is het bestbeluisterde ochtendprogramma van Nederland.

Het succes van Evers Staat Op levert in 1999 Marconi Awards op voor beste radioman van het jaar en beste radioprogramma. In 2000 wordt Edwin opnieuw radioman van het jaar. Of het succesformule ook op Radio 538 zou werken mochten Edwin, Rick en Cobus vanaf 17 april 2000 bewijzen. Wat blijkt: nog steeds is Evers Staat op het populairste ochtendprogramma op de Nederlandse radio, nu met Niels van Baarlen als opvolger van de naar 3FM vertrokken Cobus.

Geïnteresseerd? Dan kunt u contact met ons opnemen voor zowel informatie als boekingen betreffende deze artiest.
reageren op Edwin Evers...  
Niets van deze website mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Holland Entertainment Management. Algemene Voorwaarden
© bbactive