Holland Entertainment Management

startpaginastartpagina
evenementenevenementen
artiestenartiesten
nieuwsnieuws
zoekenzoeken
reagerenreageren
algemene voowaardenalgemene
voorwaarden

Lightgimmicks


H o l l a n d    E n t e r t a i n m e n t    M a n a g e m e n t

 


  Artiesten
Dee Jay's
Drive in shows
Entertainers
Goochelaars
Ilusionisten
Instrumentalisten
Kinderprogramma's
Looporkesten
Orkesten
Overige
Popgroepen / Bands
Sneltekenaars
Speciale acts
Theater/Musical
Variëte
Zangduo's
Zangeressen
Zangers
Zanggroepen

Raymond van Barneveld

Raymond van Barneveld boeken

Raymond van Barneveld is onmiskenbaar het trotse boegbeeld van het Nederlandse darts. Zijn prestaties op ‘The Embassy' maakten de sport bekend bij een miljoenenpubliek. Raymond verrichtte baanbrekend werk door deze typisch Engelse sport ook op het vasteland van Europa populair te maken. Hij presteerde het onmogelijke door twee maal op rij, in 1998 en 1999, het zwaarste toernooi ter wereld te winnen. Waar hij ook verschijnt, overal geldt Van Barneveld als één van de topfavorieten voor de eindzege. Zelf schuwt hij de favorietenrol niet. Raymond kenmerkt zich door zijn open karakter. ‘Eerlijkheid duurt het langst' is op hem zeker van toepassing.

Van Barneveld zag zijn jongensdroom in vervulling gaan met de The World Darts Trophy ook wel “De Nederlandse Embassy” genoemd. Voor Raymond telt maar één trede: de hoogste op het erepodium! Hij schreef in december 2001 de Winmau World Masters op zijn naam door onder meer Jarkko Komula, Richie Burnett, Mensur Suljovic en Wayne Mardle te verslaan. Hij heeft een consistent jaar 2002 achter de rug met prima prestaties op Open Nederland, Open Duitsland, Open Zwitserland en een kwartfinaleplaats op The Embassy.

Maar Van Barneveld is nu echt weer helemaal in Topvorm, 2003 is voor hem echt een Topjaar!!! Hij wist de felbegeerde titel van The Embassy 2003, voor de 3e keer alweer, op zijn naam te schrijven! Ook bij de International Darts League en Bavaria World Darts Trophy 2003 bleek hij wederom onverslaanbaar te zijn. En als klap op de vuurpijl is hij voor de vierde keer alwéér Wereldkampioen geworden!!

Geïnteresseerd in een workshop van deze persoon? Dan kunt u contact met ons opnemen voor zowel informatie als boekingen betreffende deze darter.
reageren op Raymond van Barneveld...  
Niets van deze website mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Holland Entertainment Management. Algemene Voorwaarden
© bbactive