Holland Entertainment Management

startpaginastartpagina
evenementenevenementen
artiestenartiesten
nieuwsnieuws
zoekenzoeken
reagerenreageren
algemene voowaardenalgemene
voorwaarden

Lightgimmicks


H o l l a n d    E n t e r t a i n m e n t    M a n a g e m e n t

 

Concertje la Keien boeken


Waar is de tijd dat een lakei in livrei bij aankomst op een partij de deur voor u opende en u, tijdens het opschuieren, met een enkel goed geplaatst woord op uw gemak stelde, om u vervolgens voornáám en met luider stem in het gezelschap te introduceren? Waar is de tijd dat diezelfde lakei u en uw gasten voorzag van een uitdagende conversatie en intelligent entertainment? Waar is de tijd dat u en uw gasten bij het afscheid op gepaste wijze uitgeleide werden gedaan? Die tijd is er nog….

Ontvangst-acts
Uw gasten worden welkom geheten, op hun gemak gesteld, opgeschuierd, ingevoerd in het feestelijke computersysteem en op welluidende toon in het gezelschap geïntroduceerd.

Wij staan geheel tot u dienst
Uw evenement krijgt de stijl die het verdient; tijdens uw receptie of feest brengen wij mensen werkelijk tot elkander en uw beurs of congres zal overstromen van weldadigheid. Bij de opening van uw nieuwe onderkomen, oprijlaan of vijver gaan wij gaarne zelf door het lint.

Kortom: wij zijn het welgemikt startschot op uw openingsceremonie, de port-brisée tijdens uw receptie, het spreekgestoelte bij uw lezing en de crème fraîche van uw diner.

Podium-acts

Het kanonnetje; een klein party-kanon kan worden afgevuurd om bepaalde programma-onderdelen ‘op te blazen’.
Het doekjesdansje; een laat 17e-eeuws egocentrisch dansje, uitgevoerd in samenwerking met uw gasten.
Aankondigingen en ceremonieschap; de lakeien kunnen als ceremoniemeester optreden en daarnaast op subtiele wijze sprekers aankondigen.
Liederen en liedjes; meestentijds zullen de lakeien u meerstemmig en a capella toezingen. Het repertoire wordt afgestemd op de sfeer van de bijeenkomst en beslaat meerdere genres.
Concertje
Een breed scala aan liederen en gezangen, zorgvuldig gekozen uit vijf eeuwen muziekgeschiedenis, variërend van Schubert tot een lakeise wijze bewerking van de Bohemian Rhapsody, worden meerstemmig ten gehore gebracht door vijf lakeien en een pianist. Een streling voor het oor.

Animatie-acts
Tijdens uw feest brengen de lakeien uw gasten op een prettige wijze in verwarring middels en groot aantal animatie-acts, die allemaal gericht zijn op een interactie tussen lakei en gast en wellicht tussen de gast en zichzelf.

De schouderspanningsbehandeling; uw gast krijgt een massage op afstand.
Discrete interne post (D.i.p); uw gast krijgt de gelegenheid een ‘message secrèt’ te zenden aan deze of gene in het gezelschap
Uitvergroting van de etiquette; bijvoorbeeld Kalt-Bügeln, gescheiden afval ophalen, vaandelknoop pletten, aurakloppen.

Geïnteresseerd? Dan kunt u contact met ons opnemen voor zowel informatie als boekingen betreffende deze artiesten.


Bedrijfsnaam:
Contactpersoon:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoon:
E-mail adres:
 
Onderwerp:
Opmerking/vraag:
 
Niets van deze website mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Holland Entertainment Management. Algemene Voorwaarden
© bbactive