Holland Entertainment Management

startpaginastartpagina
evenementenevenementen
artiestenartiesten
nieuwsnieuws
zoekenzoeken
reagerenreageren
algemene voowaardenalgemene
voorwaarden

Lightgimmicks


H o l l a n d    E n t e r t a i n m e n t    M a n a g e m e n t

 

Niek Boes (stemimitator) boeken


Gefascineerd door theater, muziek en de kleinste geluidjes begon Niek Boes op 5-jarige leeftijd zijn artistieke leven, waarmee hij als klein jochie vrienden en familie vermaakte en harten veroverde. Zijn Donald Duck-monoloog, onbegrijpelijk en geheel ontbloot van welke betekenis dan ook, maakte op de regionale radio diepe indruk. Twente viel massaal voor de jonge Boes. Vier jaar later werd Niek lid van het gerenommeerde Stadsjongenskoor uit Oldenzaal - een koor dat zong voor Paus Johannes Paulus de II - en maakte een tournee door Nederland. Intensieve trainingen en zanglessen volgden om zijn stem klassiek en technisch te scholen.

Niek begon zijn officiële carrière in 1988. Hij was 14 toen het eerste contract de deur uit ging. Naast zijn studie trad Niek op in binnen- en buitenland met zijn befaamde en unieke theatershows. In 1990 ”Niks Zeggen, Slap Lachen”, in 1992 ”Van F16 tot Trabant”. In de loop der jaren ont-wikkelde Niek met zijn stem een scala aan niet van echt te onderscheiden geluidenimitaties die hij in zijn shows verwerkte.

Een nieuwe theatervorm werd geboren en met zijn nieuwe show “The Art Of Voice” volgden vele voorstellingen in landen als: Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Ierland, Nigeria, Finland, Frankrijk, België, Bosnië, Cyprus en Luxemburg.

Niek’s veelzijdigheid leverde hem in 1997 de Nederlandse “Populariteitsprijs” op en als eerste Nederlandse artiest in Duitsland “Die Internationale Goldene Künstlerpreis”.

Vanzelfsprekend bleef het talent van
de jonge entertainer niet onopgemerkt. Verschillende gastoptredens voor tv, radio en evenementen volgden, zijn optreden in de “Ivo Niehe’s TV Show” is veel besproken evenals zijn “act” in het radioprogramma de “Breakfast Club”. Terwijl de filemeldingen voorgelezen werden imiteerde Niek de filegeluiden. Tal van 3FM-luisteraars maakten die vroege ochtend kennis met Niek Boes. Daarnaast speelde Niek o.a. sprekende rollen in onder meer de televisieserie ‘Fam. Verburgh met een H’, maakte hij met Cor Bakker en diens combo een passende act voor gastoptredens in o.a. het verborgen cameraprogramma Banana Split en met Freek de Jonge een spetterende show voor 15.000 mensen in het Abe Lenstra Stadion te Heerenveen.

Geïnteresseerd? Dan kunt u contact met ons opnemen voor zowel informatie als boekingen betreffende dit entertainment.


Bedrijfsnaam:
Contactpersoon:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoon:
E-mail adres:
 
Onderwerp:
Opmerking/vraag:
 
Niets van deze website mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Holland Entertainment Management. Algemene Voorwaarden
© bbactive